top of page

Med Gi' dig selv en god chef kan din leder blive en bedre leder for dig lige nu og her, men det kræver, at du kommer på banen, hvis du vil ændre spillereglerne for dit arbejdsliv. Og at du accepterer, at chefen dybest set ikkehar brug for dine problemer, men for din hjælp.

 

For at forandre din chefs adfærd må du forandre dig selv, dit mindset og din kommunikation, og med Gi' dig selv en god chef bliver du varmet optimalt op til at udvikle og forbedre din relation til din chef. 

 

Gi' dig selv en god chef er en håndbog i konstruktiv kommunikation, der trænger igennem til chefen og giver dig en samtale-model, der trin for trin tager dig igennem faserne i en konstruktiv dialog med din chef og giver dig magten over dit arbejdsliv tilbage.

Køb bogen hos boghandleren eller online hos Bog&idé og Muusmann Forlag 

ForsideGodChef.jpg

Uddrag af læseranmeldelse om bogen:

Med enorm begejstring har jeg netop færdiggjort ‘Gi’ dig selv en god chef’. Er så begejstret, at jeg føler mig nødsaget til at sende en masse roser direkte din vej. Bogens konkrete redskaber, uddybende beskrivelser og din ligeværdige/inkluderende tilgang til kommunikation med ens chef har bidraget til stor inspiration ift. min egen personlige udvikling.

Jeg har benyttet mig af dine redskaber og måde at tænke på - og jeg føler, at din bog er blevet min trofaste ‘mentor’, som jeg kan tage frem, når jeg har behov for konkrete handlinger, der bidrager til løsning og fremgang. Og en at støtte mig til, i min egen udvikling.

Konklusionen er faktisk bare: TAK! Fordi du har valgt at skrive bogen og delt dine tanker og erfaringer. Den er velskrevet, velorganiseret og veloplæst (af Anne Merethe Storm-Olsen).

 

Camilla A, projektleder

Gi’ dig selv en god chef” er en fantastisk og super letlæselig bog, der giver meget konkrete eksempler, der kan bruges direkte i hverdagslivet. Man kan mærke, at den er skrevet af en tidligere leder, men også en der ikke har glemt, hvordan det er at stå på den anden side. Super god.


Solvejg B. Jørgensen, faglærer og praktikvejleder

Da jeg fik bogen anbefalet, stod jeg i et vadested, hvor jeg havde besluttet mig for at søge væk fra min nuværende stilling, primært pga en dårlig relation til min chef, da jeg i øvrigt var og er glad for virksomheden.  Mariannes bog har bidraget væsentligt til at få vendt billedet og dermed ikke bare min arbejdsglæde og mit generelle velbefindende, men også til opnåelse af den anerkendelse, jeg havde savnet. 

 

Hanne, 54 år, leder i erhvervslivet

Læseranmeldelse af bogen:

Anker bog
Artikel skrevet af Kiri Kim Lassen Jensen fra Dagbladenes Bureau, og blandt andet bragt i Fyns Amtsavis, Frederiksborg Amtsavis og Horsens Folkeblad

Artikel skrevet af Kiri Kim Lassen Jensen fra Dagbladenes Bureau, og blandt andet bragt i Fyns Amtsavis, Frederiksborg Amtsavis og Horsens Folkeblad

Akademikerbladet.jpg

Artikel bragt i Politiken og skrevet af Saram Skarum 

HKbladet.jpg

Artikel bragt i HK Privat Bladet og skrevet af Kirsten Weiss

Du må selv kæmpe for et godt arbejdsliv - gæsteindlæg på Muusmann Forlags Gæsteblog.

Køb bogen hos boghandleren eller online hos Bog&idé og Muusmann Forlag 

bottom of page