top of page

Chefer er mit speciale

Alle fortjener en god chef, og de allerfleste kan få en god chef, hvis de selv er villige til at gøre noget for det. For at have god daglig ledelse er en to-vejs-størrelse.

 

Du kan også få en bedre chef, og jeg vil gerne hjælpe dig.

Du kan finde nye perspektiver og handlemuligheder hos mig, hvis du:

  • længes efter at blive set, hørt og anerkendt af din chef

  • gerne vil være mere med til at sætte mål og retning på dine opgaver

  • er sprængfyldt med gode idé, som ikke bliver hørt af din leder

  • er ny på arbejdsmarkedet, vil have indflydelse på dit arbejdsliv og undgå stress

  • har ønsker til dit arbejdsliv, som din leder ikke umiddelbart har lyst til at opfylde

  • har negative tanker om din chef, der fylder alt for meget i dit hoved

  • er træt af at brokke dig over din chef og dit arbejde til alt og alle

Gennem min coaching lærer du nemme metoder, der får dig til at trænge igennem til din daglige ledelse med konstruktiv og løsningsfokuseret kommunikation.

Jeg giver dig konkrete redskaber og formuleringer, der kan giver dig ejerskab over dit arbejdsliv, og som får din chef til at høre efter, hvad du siger.

Udkørende service
 

Bor du i Københavnsområdet kommer jeg gerne til dig enten på din arbejdsplads eller hjemme, så du ikke skal bruge tid på transport.

Marianne er navnlig en fremragende samtale- og sparringspartner, fordi hun er god til at stille de spørgsmål, der får mig til at reflektere en ekstra gang over mine forestillinger eller beslutninger om, hvordan jeg skal gribe en given situation an. Samtalerne hjælper mig dermed både til afklaring af mine handlemuligheder og præferencer og til at kunne håndtere de pågældende problemstillinger med større selvtillid. Jeg mødes med Marianne ca. 1 gang om måneden og har brugt vores samtaler til lidt forskellige formål. I starten, hvor jeg netop havde læst Mariannes bog, var hovedformålet at omsætte de råd, Marianne giver i sin bog om at skabe sig en bedre relation til sin chef, til min egen praksis. Efterfølgende har jeg benyttet vores samtaler til at drøfte konkrete problemstillinger, særlig relateret til ledelse opad og på tværs.

Hanne W., leder i en dansk, international virksomhed

Marianne hjalp mig med at opdage mine egentlige behov og ønsker ift. mit kommende arbejdsliv, og kom med nogle gode vinkler på, hvordan jeg kunne gå til det. 

 

Benjamin S.

MarianneNy4_edited.jpg

Priser:

 

kr. 950,- pr. time

kr. 2620,- klippekort 3 timer

kr. 4125,- klippekort 5 timer

I forbindelse min jobsøgning benyttede jeg mig af AJKSs tilbud om sparring, rådgivning og feedback og fik tildelt Marianne Bækbøl som rådgiver. Det var en rigtig god oplevelse og præcis den feedback, jeg havde brug for. Marianne var velforberedt og havde sat sig ind i min situation og kom med ærlig og konstruktiv feedback på

min jobsøgning og min ansøgning. Jeg troede, at jeg havde skrevet en god ansøgning, men… Marianne kom ind over med sin erfaring og viden og vendte min ansøgning fuldkommen på hovedet. Med professionel, præcis og konstruktiv dialog tilpassede vi sammen mine kommende ansøgninger på en måde, som jeg er sikker på vil gavne mine jobmuligheder i fremtiden.

Anne Kathrine Spangsberg

O-gruppen

Marianne var nærværende og en meget opmærksom samtalepartner. Hun stillede vigtige spørgsmål og kom også med gode, konkrete råd til, hvordan de næste skridt kunne se ud. Jeg blev meget inspireret af samtalen med Marianne!


Ida S. Mo

I en svær situation, hvor flere ting var kørt fast, var Mariannes råd og vejledning det helt rigtige for mig.

Direkte, kærligt og anerkendende, afdækkede hun

sammen med mig, de væsentlige udfordringer i min situation og udpegede retningen for de næste skridt i

mit eget arbejde med at komme videre. Er du parat til

at se dig selv, dine talenter og dine udfordringer med Mariannes øjne, kan jeg varmt anbefale at kontakte

hende.

Morten Udsen

Municate Kommunication

Anker 1
bottom of page