top of page

Foredrag

Gi' dig selv en god chef - 45 minutter

 

Godt samarbejde giver god stemning. Konstruktive samtaler og positivt samarbejde mellem leder og medarbejder betyder alt for arbejdsglæde og produktivitet. Foredraget tager udgangspunkt i hovedpointerne fra min bog ’Gi’ dig selv en god chef’.

 

Brug 45 minutter med Marianne:

  • I bliver klogere på chefens rolle og jeres egen.

  • I får svar på hvorfor, I skal finde løsninger, som hjælper jer selv og chefen.

  • I får inspiration til formuleringer, som får chefen til at lytte.

 

Alt dette giver mere indflydelse på prioriteringer og opgaver samtidig med det hjælper chefen til bedre ledelse. Lige som det skaber større trivsel og bedre resultater for både medarbejdere og chef.

Foredrag med værksted

Gi' dig selv en god chef – 2 timer

 

I den udvidede udgave af mine foredrag får deltagerne mulighed for selv at afprøve et par af de virksomme redskaber, der får chefen til at lytte.

 

I får nye metoder til at løse problemer, og I får konkrete, konstruktive formuleringer med hjem til den næste samtale med chefen.

 

Alle foredrag og workshops planlægges selvfølgelig i tæt samarbejde med kunderne, så undervisningen bliver så hverdagsnær som muligt.

 

Pris efter aftale. Få uforpligtende foredragssnak med mig på telefon 27 50 57 80.

Tak for i går. Det var bare så superkonkret og brugbart.

Alle gav dit foredrag topkarakter i evalueringen.

Christa Puch, Forperson 

HK Grafisk Kommunikation, København

Workshops

Jeg tilbyder medarbejder-workshops, der engagerer og involverer deltagerne. Ved at veksle mellem oplæg og øvelser af konkrete redskaber, skaber jeg dynamik og dialog.

 

Formålet er at give medarbejderne nye perspektiver på at gå til deres daglige leder på en konstruktiv måde, der implicit hjælper både dem selv og chefen. Og øger medarbejdernes muligheder for komme igennem med ønsker og løsningsforslag, medfører større følelse af ejerskab og større tilfredshed med eget arbejdsliv.

 

Mine workshops kan efter behov skæres til i forskellige udgaver som mini-, halvdags- eller heldagskursus og som heldagskursus plus opfølgningsaftale.

 

 

Workshop + coaching

Vil I have endnu større udbytte af jeres investering i foredrag eller workshops tilbyder jeg pakker, der kombinerer workshop med individuelle coaching-samtaler enten online, fysisk eller pr. telefon.

 

Ring til mig og få en uforpligtende samtale om jeres workshop-behov på 27 50 57 80

Marianne Bækbøl har holdt et inspirerende oplæg for medlemmer af O-gruppen i Journalistforbundet med

gode pointer fra bogen ”Giv dig selv en god chef”.

Nu er vi meget bedre klædt på til selv at erstatte

brok med handling.

Anne Kathrine Spangsberg Rosener

bottom of page