top of page

VERDENS NEMMESTE metode til at BOOSTE din ENERGI

Opdateret: 17. jan.Forleden roste jeg en kollega foran flere andre, og det samlede humør i lokalet steg med flere grader. Det gav mig et boost af frisk energi. Læs her hvad jeg gjorde.


Som freelance jobcoach i AS3 arbejder jeg ofte sammen med psykologer og fysioterapeuter, og det en kæmpe glæde for mig at få lov til at arbejde sammen med så dygtige og dedikerede kolleger.


I sidste uge var jeg særligt glad for samarbejdet med en psykologkollega. Jeg sad ude ved frokostbordet sammen med en håndfuld andre kolleger oven på en veloverstået samtale med en kunde, da min psykologkollega på sagen trådte ind i lokalet.


Jeg ser hende ikke så ofte, så jeg måtte slå til og begyndte med det samme, hun var kommet nærmere, at sætte ord på tanker, jeg havde haft om hende den seneste tid. Foran de andre gav jeg hende en ordentlig omgang ros for hendes arbejde med den kunde, vi har sammen. Satte ord på, hvordan jeg påskønner hendes særlige måde at bruge sin faglighed på.


Hun blev helt rørt, rødmede let, labbede rosen i sig og gav ros tilbage. Det forunderlige var, at ikke kun hun blev glædeligt overrasket og løftet.

Den positive energi i vores lille interaktion skabte vibrationer, der forplantede sig til de andre. Det fælles humør i lokalet steg mærkbart flere grader.

Pludselig smilede og grinede folk omkring mig og tilbage til mig. Jeg kunne mærke, hvordan mit eget humør også steg. Den ros gav et boost af god energi. Til hele rummet.


Giv dig selv og dine kolleger samme skønne oplevelse. Det er nemt. Der er altid noget at rose nogen for.


God januar til dig.

 

 

 

 

75 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page