top of page

Cheftræning fra a-z

Cheftræning fra a-z er et coaching- og udviklingsforløb til dig, der alt for ofte er gået forgæves til chefen. Til dig, der ikke synes, at chefen hører efter og tager dig alvorligt.  Og til dig, der er på vej til andet job i håbet om at få en bedre chef. Med Cheftræning fra a-z kan du gøre din chef bedre, lige nu og her.

 

At gennemføre et vellykket cheftrænerforløb og få dine arbejdsdrømme opfyldt kræver, at du er klar til at gøre noget aktivt, ændre dit mindset og din kommunikation for at få magten over dit arbejdsliv tilbage.

  • Du lærer om konstruktiv kommunikation, der trænger igennem til chefen.
     

  • Du får en komplet samtalemodel, der kan forandre resten af dit arbejdsliv. Som trin for trin tager dig igennem faserne i en konstruktiv dialog med din chef.
     

  • Ikke mindst får du mod til at komme på banen uden frygt for hverken konflikt eller fyring.

Cheftræningsforløbet veksler imellem coaching-samtaler enten online eller ansigt til ansigt og skriftlige opgaver, som du løser på egen hånd. Du skal altså være parat til lidt hjemmearbejde 😊

Book en halv times gratis strategi-samtale, hvor vi finder ud af, om vi er et godt match og lægger strategien for dit vellykkede cheftrænerforløb.

bottom of page